|
Orta Dünya & Númenor Kütüphanesi'nden rastgele tanım: Bungo Baggins
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
| Yazar |
Mesaj |
|
CursedFeanor
|
Mesaj Başlığı: Çizgi filmler Gönderilme zamanı: 03 Eyl 2007 20:06 |
|
Kayıt: 28 Ara 2005 15:44 Mesajlar: 663 Cash: 334 Donate Konum: İstanbul Irk: Elf
|
Bu başlıkta istediğiniz çizgi filmden bahsedebilirsiniz. Eğer bu başlıkta sözü geçen çizgi filmlerden hatırladıklarınız,izledikleriniz varsa lütfen siz de yorumlayın.Örneğin ben Clementine ile başladım,başkası bir başka çizgi filmi gündeme getirebilir,daha sonra yazan ise tekrar Clementine'den bahsedebilir gibi(karışık olabilir yani)....
Clementine
Peki çizgifilm Clementine'i hatırlıyor musunuz?
Çocukluğunuzda izlediyseniz unutamazsınız. Kaçık bir çizgi filmdir. Clementine'e karşı güzel duygular beslerdim ama başlarına geleceklerden hep korktuğumu hatırlıyorum. "Malmot" diye bir şeytan ve adamları hiç rahat durmazdı çünkü. Korku öğesi çizgifilmin içine işlemişti. Sadece Clementine'i gösterdiğinde içiniz ısınırdı. Hatırlayanlar görüşlerini yazsın lütfen teşekkürler
başlangıç kısmı:
http://www.youtube.com/watch?v=IZI2-K6cZBE
http://www.imdb.com/title/tt0297529/
| Eklentiler: |

1537.jpg [ 4.69 KiB | 1942 kere görüntülendi ]
|

4.jpg [ 2.07 KiB | 1940 kere görüntülendi ]
|

3.jpg [ 2.87 KiB | 1940 kere görüntülendi ]
|

2.jpg [ 2.56 KiB | 1940 kere görüntülendi ]
|

1.jpg [ 2.11 KiB | 1939 kere görüntülendi ]
|
_________________ Saygılar ve Sevgiler Valinor'daki iki ağaç gibi
|
|
| Başa Dön |
|
|
Beren Melwasul
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 03 Eyl 2007 20:19 |
|
|
|
Ne yaptın abi yaaa clementine en çok sevdiğim ve korktuğum çizgi filmdir ki ablamgille birlikte onların elini tutarak izlerdim.
_________________ Anne ben ölsem de benden genci var tabii
Ama aşık gârib değil hiçbiri...
|
|
| Başa Dön |
|
|
CursedFeanor
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 03 Eyl 2007 20:24 |
|
Kayıt: 28 Ara 2005 15:44 Mesajlar: 663 Cash: 334 Donate Konum: İstanbul Irk: Elf
|
Başka birinin daha olduğunu bilmek güzel.Ben de severdim,yoksa izlemezdim Beren. Ama sevgimi anlatmaktan çok korkumdan bahsetmişim,yazdıklarıma bir daha baktığımda Ah Clementine harikadır,korkunçtur,güzeldir. Sanırım şimdi daha iyi oldu 
|
|
| Başa Dön |
|
|
Elrohir
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 03 Eyl 2007 20:27 |
|
Kayıt: 20 Ağu 2007 19:50 Mesajlar: 508 Cash: 102 Donate Konum: izmir Irk: Yarı Elf
|
Bir aralarda Cobra vardı.Gizli bir silahı vardı bileğinden çıkarıyordu.Çılgın silah adı altında ve çok acayip düşmanları vardı...

_________________ Her iz bir patikaya,her patika,bir yola,her yolda
bir insana ve her insanda bir amaca çıkar...
|
|
| Başa Dön |
|
|
Elrohir
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 03 Eyl 2007 20:29 |
|
Kayıt: 20 Ağu 2007 19:50 Mesajlar: 508 Cash: 102 Donate Konum: izmir Irk: Yarı Elf
|
CursedFeanor yazdı: Başka birinin daha olduğunu bilmek güzel.Ben de severdim,yoksa izlemezdim Beren. Ama sevgimi anlatmaktan çok korkumdan bahsetmişim,yazdıklarıma bir daha baktığımda Ah Clementine harikadır,korkunçtur,güzeldir. Sanırım şimdi daha iyi oldu 
Bende çok severdim.O çizgi filmde bir tane peri vardı,çok güzeldi ona aşıktım ben.. 
|
|
| Başa Dön |
|
|
CursedFeanor
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 03 Eyl 2007 20:46 |
|
|
Elrohir Cobra'yı hatırlayamadım,Şimdi Clementine'in hanesinde 3 var  Sen periye aşıktın dimi ? Tamam itiraf ediyorum Clementine'e aşık olmuştum  bu konuda daha yazmak isteyenler yazabilir. Güzel Clementine'den sonra birbaşka çizgifilmimiz
Voltran
mekanik Aslanlar(5 tane) birleşip kullanıcıları voltran,voltran,voltran derdi ve düşmanlarını genelde "ışın kılıcını oluşturun" dedikten sonra birkaç parçaya bölerdi. Hatırladığım bir konu aslanların birleşemediği(eksik kaldığı) durumda şimdi ne yapacaklar diye endişe ile izlediğimdi.....
http://www.youtube.com/watch?v=iC_Z-ebp9Es
Şimdiden 3 çizgi filmin adı geçti(ister bunlardan bahsedin ister başkabir tane ekleyin dostlar)
|
|
| Başa Dön |
|
|
CursedFeanor
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 03 Eyl 2007 21:41 |
|
|
|
Şirinler
Tüm zamanlanların en başarılı,en sevimli,çocukları klasik müzik ile besleyen çizgi filmlerdendir. Video'ya çekip tekrar izlediğimi hatırlarım. Gargamel,azman,Oburdev,Ogatha,DoğaAna,ZamanBaba,101 şirin(yoksa 100 müydü,bebek şirinle 101 olabilir):obur şirin,öfkeli,bilgili,çiftçi,şirine,şirin baba,güçlü,becerikli,hayalci,uykucu ilk aklıma gelenler.Başka şirin adları ekleyebilirsiniz tabii. Her seferinde şirinler bir şekilde kurtulurdu,köyleri gizli kalır ve Gargamel'in akşam yemeği,yada 6 şirinden altın yapma hayalinden paçayı sıyırırlardı. İzlemeyen yoktur herhalde güzeldir öyle değil mi ?
banner_smurfs.jpg [16.23 KiB]
27 kere indirildi
|

smurfs-village-after.jpg [ 21.3 KiB | 1913 kere görüntülendi ]
|

Gargamel.jpg [ 13.38 KiB | 1911 kere görüntülendi ]
|
|
|
| Başa Dön |
|
|
Escapist
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 04 Eyl 2007 00:25 |
|
|
Tek geçer...
_________________ Ama benim memleketimde bugün
İnsan kanı sudan ucuz
Oysa en güzel emek insanın kendisi
Kolay mı kan uykularda kalkıp
Ninniler söylemesi...
|
|
| Başa Dön |
|
|
Elfwest
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 04 Eyl 2007 00:56 |
|
Kayıt: 30 Haz 2006 15:52 Mesajlar: 80 Cash: 3 Donate Konum: Mersin
|
|
Önceden izliyordum. Hala izliyorum. Her zaman izleyeceğim. Hatta gittim, VCD lerini aldım (5 tane bulabildim.)
Bugs Bunny. 8 yıl önce annemin bir arkadaşı bana onun oyuncağını almıştı. O gün bugündür ona sarılmadan uyuyamam. Çok severim kendilerini.

bugsbunny7.jpg [ 77.29 KiB | 1889 kere görüntülendi ]
|
_________________ Kimyager adayı...
|
|
| Başa Dön |
|
|
Céruwine
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 04 Eyl 2007 01:11 |
|
Kayıt: 22 Ara 2005 19:39 Mesajlar: 1785 Cash: 231 Donate Konum: Yeşil Yapraklar Ormanı Irk: Elf
|
Looney Tunes...
Vazgeçilmezdir  Eskimezler, eski çocuk kafasını terkettiğimde, farkettiğim tek birşey vardı. O da Looney Tunes çizgi filmlerindeki orkestranın performansı 
_________________ Bu yerlerde ikâmet edeceğim. Hem ben, hem varislerim. Dünyanın sonuna kadar...
|
|
| Başa Dön |
|
|
Apocalypse
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 04 Eyl 2007 08:05 |
|
Kayıt: 17 Tem 2007 05:02 Mesajlar: 292 Cash: 86 Donate Konum: İzmir Irk: İnsan
|

gölgelerin gücü adına...He-man
_________________ Yaşadığım müddetçe ölüm yok,ölüm varsa ben yokum.
|
|
| Başa Dön |
|
|
Beren Melwasul
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 04 Eyl 2007 10:30 |
|
|
Ahhh ahhh çocukluğum canlandı birden gözümde
woltran. he-man - clementine -
Birde Candy vardı yine clementine ile aynı zamanlara rastlayan. Oscar diye başka bir çizgi dizi vardı. Ben çizgi film hastasıydım. ki hala hastasıyımdır oturur yine izlerim.
Woltran da bir aslan olmadığı zaman dört aslanla birleşmeye çalışırlardı diye hatırlıyorum.
O zamanlar intertoy ve lego oyuncak şirketleri bu kadar etken değildi. veya böyle kahramanların oyuncakları yoktu çin sadece seddi ile anılırdı. böylelikle çocukluğumuzun kahramanlarının oyuncaklarını kendimiz icat ederdik. mesela ben kutuları kesip bantlayıp kendi woltranımı oluştururdum 
_________________ Anne ben ölsem de benden genci var tabii
Ama aşık gârib değil hiçbiri...
|
|
| Başa Dön |
|
|
Arién
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 04 Eyl 2007 10:55 |
|
 |
| Kuyutorman Kraliyet Başbüyücüsü |
 |
|
Kayıt: 23 Ara 2005 18:48 Mesajlar: 1615 Cash: 256 Donate Irk: Elf
|
İnanamıyorum Clementine'e bayılırdım korka korka izlerdim
Voltran ama şu beş aslanlı olanını çok severdim her pazar kalkar izlerdim
He-man ve She-ra bide J.I.Joe vardı sevdiğim
Şirinleri zaten söylememe gerek bile yok onu herkes hatırlıyordur
Bu arada itiraf ediyorum  ben hala anime indirip izliyorum, hem de deliler gibi 
_________________ There is no good, no evil... Only decisions and consequences
|
|
| Başa Dön |
|
|
Redleaf
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 04 Eyl 2007 11:04 |
|
Kayıt: 27 Ara 2005 19:13 Mesajlar: 281 Cash: 65 Donate Irk: Elf
|
|
Hayatimda izledigim en guzel cizgi film ve muzigi:
Les Mondes Engloutis (Kayip Dunyalar). Muzigi hala kulaklarimda...
Ikincisi: Clémentine - (Bizim neslin paranoyak olmasinda buyuk pay sahibidir...)
Ayrintilari daha sonra Turkce klavyemle verecegim...
|
|
| Başa Dön |
|
|
Elrohir
|
Mesaj Başlığı: Gönderilme zamanı: 04 Eyl 2007 11:31 |
|
|
Redleaf yazdı: Hayatimda izledigim en guzel cizgi film ve muzigi:
Les Mondes Engloutis (Kayip Dunyalar). Muzigi hala kulaklarimda...
Ikincisi: Clémentine - (Bizim neslin paranoyak olmasinda buyuk pay sahibidir...)
Ayrintilari daha sonra Turkce klavyemle verecegim...
 kayıp Dünyaları bende hatırlıyorum evet değil mi yaa?Sanki zaman tünelinde yolculuk edip,çocukluğuma döndüm 
|
|
| Başa Dön |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|

|  |